Célunk, hogy vásárlóink minél hamarabb hozzájussanak a rendelt termékekhez. A Ideal Comfort Kft. által forgalmazott termékek raktáron vannak, így a rendelések jelentős részét azonnal ki tudjuk szállítani – akár a következő munkanapon.

Cégünk a raktáron lévő termékeket 24-48h időintervallumon belül juttatja el vásárlóihoz csomagküldő szolgálat segítségével.
Azok a termékek, melyek nincsenek készleten szintén megrendelhetők, ezeknek a szállítási ideje ügyfélszolgálatunk egyezteti Önnel.

Terület
Kiszállítást csak Magyarország területén vállalunk!

Budapesten az azonnali (4 órán belüli) kiszállítás akár díjmentesen!

Kisebb csomagok (40x30x20cm, max. 5 kg, pl: csaptelep, szén-moxid érzékelő stb.) esetén Budapesten a motoros kiszállítás 4 órán belül: 2 900Ft.

Nagyobb csomagok (50x40x70cm) pl: kazán, bojler stb.) esetén Budapesten az autós kiszállítás 4 órán belül: 4 700Ft-6 900Ft.

Áruátvétel módja
1. Személyes átvétel kiskereskedelmi üzleteinkben:

Részletek

1. Személyes átvétel kiskereskedelmi üzleteinkben
A megrendelt termékek átvehetők kiskereskedelmi szaküzletünkben. Kérjük, hogy amennyiben ezt az áruátvételi módot választja, szíveskedjék előre jelezni a megrendelésnél. A helyszínen készpénzes és bankkártyás fizetésre is lehetőség van.

2. Házhoz szállítás futárszolgálattal
A raktáron lévő termékeket 24-48 órán belül kiszállítják.
A futár a csomagok kézbesítését munkanapokon 8-17 óra között végzi, hétvégi kiszállításra nincs lehetőség. Ha ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. A termékeket ezt követően csak a szállítási díj újbóli kifizetése esetén veheti át. SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓ: A webáruházban megrendelt termékek kiszállításakor a futár a gépkocsi 3 méteres körzetében jogosult a megrendelt terméket átadni a vásárlónak.

A rendelés státusza

A rendelés státuszainak változásairól e-mailen értesítőt küldünk. Ennek segítségével a vásárló is folyamatosan értesül csomagjának aktuális állapotáról.

A webáruházban megrendelt termékek kiszállításakor a futár a gépkocsi 3 méteres körzetében jogosult a megrendelt terméket átadni a vásárlónak.