THEMIS CONDENS

A THEMIS CONDENS egy zárt égésterű kombi gázkazán kiegészítve egy kondenzvíz-segédhőcserélővel, így versenyképes megoldást jelent a kondenzációs készülékek mellett. A rozsdamentes acélból készült tartós és hatékony lemezes hőcserélő mindig a biztosítja megfelelő mennyiségű melegvíz készítését. Kis mérete és helyszükséglete nagy felszerelési rugalmasságot biztosít.

<b>Biztonságos működés és megbízhatóság:</b>

Themis Condens vezérlő elektronikája megbízható és biztonságos működést garantál. A háttérvilágított, felhasználóbarát LCD kijelző, vagy az egyszerű és gyors telepítési lehetőség csak néhány előnye a kazánnak.

A Themis Condens készülék <b>rendelkezik C62 minősítéssel</b> is, azaz idegen gyártó kondenzációs égéstermék-elvezető rendszereivel is szabadon összeépíthető, illetve bizonyos feltételek teljesülése esetén gyűjtőkéményes rendszerekhez is telepíthető.

<i>(A gyűjtőkéményes összeépíthetőség feltételeivel kapcsolatban jelenleg a szakhatóságok véleményezését várjuk.)</i>

<b>Alkalmazhatóság zárt égésterű készülékek cseréje esetén:</b>

Hagyományos, zárt égésterű készülék cseréje esetén (C12, C32, C52, C82) ez a készülék alkalmazható, ha a meglévő égéstermék-elvezető rendszer kondenzációs üzemre is engedélyezett, illetve külső kondenzvíz csapdát/gyűjtőt tartalmaz. Természetes huzattal működő gyűjtőkémények esetén (C42) a telepítés előtt ki kell kérni a területileg illetékes gázszolgáltató és kéményseprő vállalat engedélyét, hozzájárulását.

<b>A THEMIS CONDENS jó választás, mert:</b>
<ul>
<li>fűtésre és melegvíz készítésre is alkalmas</li>
<li>egyedülállóan egyszerű a használata</li>
<li>régi készülék cseréjekor könnyen telepíthető</li>
<li>megfelel a ErP vonatkozó előírásainak</li>
</ul>